PRIVATLIVSPOLITIK

Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Ved besøg på evasvane.dk accepterer du denne privatlivspolitik.

  1. Generelt

Når du besøger evasvane.dk indsamler vi oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.
Evasvane.dk indsamler oplysninger om dig på følgende måde:
– Ved at du selv afgiver oplysninger

  1. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?
Evasvane.dk beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber eller bruger tjenester på en hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du afgivet dit samtykke til at opbevare og bruge dine persondata opbevarer vi dem indtil du trækker samtykket tilbage eller vi i et år ikke har benyttet dine persondata. Herefter slette alle data.

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. tilmelder dig et event, downloader materiale eller tilmelder dig vores nyhedsbrev på evasvane.dk, og bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af evasvane.dk for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

2.4 – Samkøring af data
Når du opretter en profil på evasvane.dk eller andre digitale platforme eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet for at målrette nyheder og tilbud til dig.

2.5. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

2.6. Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

  1. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos evasvane.dk skal du rette henvendelse på eva@evasvane.dk eller telefon 21 41 21 17. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
Med venlig hilsen

Eva Svane

Krogvejen 8

4130 Viby Sjælland

CVR.-nr.: 34980748

Sidst opdateret 18.10.2020

 

​Få mit nyhedsbrev!