Foredrag

Bliv opløftet, inspireret og transformeret – foredrag i København -hele Sjælland og Jylland:

Det er muligt at booke Eva til et personligt og livsbekræftende foredrag, der inspirerer både medarbejdere og ledere til at skabe nye og langtidsholdbare resultater.

Eva er kendt for sin evne til at tale fra hjertet og opkvalificere deltagerne ved sin blotte tilstedeværelse og gennem egne erfaringer til integreret lederskab. Du bliver præsenteret for konkrete redskaber og inviteret til at få egne erfaringer, som kan lede til, at du ser nogle af dine egne og din virksomheds største udfordringer i et nyt perspektiv.

Hun vil gerne løfte sløret for, hvad metoden til integreret lederskab kan bibringe organisationer og alle ansatte i en organisation.

Book Eva Svane til et tankevækkende og opløftende foredrag.

Udbytte for ledere:  Forstå hvordan det kan styrke dig og din organisation at få sjælens kraft med i dit lederskab. Du får indsigt i konkrete nøgler, der støtter dig til at låse op for din indre sammenhængskraft, evne til at opløse kommunikationsforhindringer og opnå tydelig balance mellem trivsel og forretning.

Udbytte for medarbejdere: Jeres samarbejde og evne til at sætte en fælles kurs vil stige markant. I vil tydeligt se, hvordan I lykkes med at gennemføre store forandringer endda med større overskud og glæde.

Udbytte for organisationer og på konferencer:  Eva Svane taler ind i tidens store udfordringer og løfter sløret for, hvordan nutidens organisationer mere end nogensinde har brug for bevidste ledere og medarbejdere, hvis de ønsker at være her i fremtiden.

Bogen: integreret lederskab med sjælens kraft udkommer i juni 2021 og giver dig fundamentet og bevidstheden til at sige JA til rejsen og 8-tals rejsen til integreret lederskab.

 

​Få mit nyhedsbrev!