Tør du lade dine værdier komme først?

Min mission er, at gøre din sjæl til en ligeværdig medspiller i dit lederskab og i din organisation.

profile-pic

Country Manager hos Orkla House Care

"Autentisk, vidende, lyttende og konkret. Jeg har benyttet Eva som coach og hun er simpelthen den BEDSTE! Eva ser og behandler dig som et helt menneske. Hun er formidable til at afdække dine styrker og svagheder og hjælpe med at omsætte dem til konkrete og brugbare værdier, du kan aktivere i dit liv; både professionelt og privat. Hvis du oplever ubalance i retningen dit hoved og krop vil trække dig i, så har Eva en forbilledelig evne til at skabe samklang, ovenikøbet så du også får hjertet med. Jeg kan varmt anbefale Eva; du får ganske simpelt ledelse på dit liv."

Anders Vexøe
profile-pic

Et helt særligt privilegium at have Eva som coach og katalysator

"Enestående nærvær, modig og særdeles kompetent kendetegner Evas måde at arbejde og være på. Værdierne er centralt i spil, nye indsigter integreres og kompasset sættes. Afsluttede forløbet med større frihed, klarhed og retning."

Hanne Klenø
profile-pic

Creative Consultant

Igennem adskillige sessions har Eva kickstartet min vilde karriererejse, og hun har formået at få mig til at se nye sider af mig selv og nye karrieremuligheder og -veje, som jeg aldrig ville have fundet frem til selv. Eva har faciliteret et fænomenalt forløb, der med hendes gode indsigt er blevet planlagt fra gang til gang afhængig min proces og mine behov. Det er en af de bedste og mest givtige processer, jeg har været i, og hvis du får muligheden for at få Eva som coach eller konsulent, så er det bare om at gribe chancen.

Sara Schelde
profile-pic

HR Partner

Eva var enormt hurtig til at “aflæse” mig og mødte mig med stor interesse og empati i den situation jeg stod i. Jeg oplevede, at Eva har en ret enestående evne til at “finde nøglen” som kan låse op for gamle tankemønstre og gav mig konkrete værktøjer til at finde mit potentiale og muligheder. Jeg kunne især lide den måde hun tilpassede hver møde til lige præcis mine behov. Her var det ikke tale om en standardvare som kunden skulle tilpasse sig. Det gav mig et utroligt værdifuldt forløb som jeg vil kunne gøre brug af i mange af livets henseenden. Stort tak!

Pernilla Martinsson
profile-pic

Senior IT projekt and program manager

Som coach forstod Eva på en direkte motiverende og anerkendende facon, at få mig til at se nye sider af mig selv og rokke ved mit selvbillede i den konkrete coachsituation. Evas empatiske og kompetente evne til at facilitere en proces omkring overbevisninger og værdier med det resultat, gjorde en afgørende forskel for mig. Således at jeg konkret oplevede at gå fra frygt til tillid til at de forandringer jeg ønskede nok skulle opstå. Jeg sidder i dag med en stor taknemmelighed over at have været en del af den proces og i dag har fået en unik indsigt i mig selv og mit forandringspotentiale, og hvad mine grundlæggende værdier som menneske er. Jeg kan på det varmeste anbefale Eva Svane som facilitator og coach

Christine Rubner Holm
profile-pic

Chefredaktør

Eva har været helt enestående at have som coach. Gennem vores sessioner fik jeg nogle indsigter om mig selv, som har været umådelig brugbare. Jeg fik en langt større afklaring af, hvem jeg er som menneske, end jeg havde før. Hun arbejder på en meget intuitiv måde, og hun lærte mig meget hurtigt at kende, og kunne på den måde stille de helt rigtige spørgsmål. At hun så også er et virkelig sødt menneske er kun et plus. Jeg gik hver gang fra sessionen i godt humør og med stof til eftertanke.

Stinne Bjerre

Om Eva Svane

Mit navn er Eva Svane, og jeg har 20 års erfaring fra erhvervslivet indenfor forandringsledelse, organisationsudvikling samt rådgivning af individer, ledere og organisationer. 

Jeg har mange års erfaring i at være ledelsestransformator for mennesker i forandringsprocesser, så de genvinder bevidstheden om deres sande indflydelse og skaberkraft.

Som selvstændig konsulent støtter jeg virksomhederne og deres ansatte til, at opløse de blokeringer og kommunikationsforhindringer, som hæmmer forandringsparathed, helhedsløsninger, trivsel og livskvalitet. Jeg kan se årsagerne, sammenhængene og løsningerne, og skærer helt ind til essensen, så der skabes flow for optimale processer. 

Ved at sige JA til rejsen til integreret lederskab kan jeg hjælpe dig med en ægte transformation, der fører til vidtstrakte og målbare resultater, der rækker langt ind i fremtiden. 

 


Mangler du sparring eller rådgivning?

 Lad os snakke om din rejse til integreret lederskab. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

JA tak til mere inspiration. 

Skriv dig op til venteliste her, hvis du vil vide mere om, hvornår min bog udkommer. Du vil også modtage info om min lederuddannelse, som starter i 2021. 

​Få mit nyhedsbrev!