Integreret lederskab

Med sjælens kraft

Bogen:

  • Kender du følelsen af utilstrækkelighed, og opnår du ikke helt de resultater, du ønsker?
  • Kniber det med gnisten i øjnene?
  • Har du indimellem svært ved at genkende dig selv i de beslutninger, du træffer, fordi alt skal gå hurtigt?
  • Oplever du, at du er kommet i en anden retning end den, du ønskede?
  • Hvordan er din temperatur, hvis du skulle måle den som leder?

Følelsen af ikke at slå til og nå ledelsesmålene kender mange ledere til. Den bunder i en manglende bevidsthed om dine sande værdier og om, hvordan du kan bidrage med hele din kraft og unikke tone. Men hvordan får du sat en ny kurs, og hvad navigerer du efter i uforudsigelige og konstante forandringer?

For at lede på en bæredygtig måde skal du genskabe kontakten til det integrerede lederskab – balancen mellem sind, krop og sjæl. På rejsen til integreret lederskab får du erkendelsen af, hvem du er sat i verden for at være. Du lærer at tilføje din sjæls kraft, så du kan udfolde din unikke tone til gavn for helheden. Som integreret leder skaber du resultater, der holder, både for dig selv personligt i form af bedre helbred, sundhed og balance, og i virksomheden i form af større omstillingsparathed, etik og gennemsigtighed.

Når du læser bogen, vil du erkende at det ikke er en ny teoribog. Du vil få de nøgler, der låser op for dine egne unikke indsigter på rejsen til at opnå fuld sammenhængskraft mellem sind, krop og sjæl. Bogen guider dig gennem en indre og uendelig 8-tals rejse, der åbner for dit bevidste og ansvarlige lederskab samt integritet.

Bogen henvender sig til dig som menneske, som har brug for redskaber i dit personlige lederskab til at få  alle dine ressourcer og talenter sat i spil . Måske befinder du dig mellem to job eller du vil gerne have støtte til at skifte kurs og følge dit hjerte. Eller måske ønsker du inspiration til at stå endnu stærkere og bidrage  endnu mere kraftfuldt med dit potentiale.

Bogen henvender sig også til dig som virksomhedsleder, der har brug for nye redskaber til at håndtere dilemmaer. Samt dig der ser dig selv som rollemodel i en ny tid ledelsesmæssigt, men savner nye redskaber for at navigere i ukendt farvand med øje for helheden.   

I Integreret lederskab – med sjælens kraft møder du en række ledere fra danske virksomheder, som har taget deres ledergerning op til revision, og du lærer, hvordan du selv kan bringe alle aspekter af din personlighed og sjæl i spil i dit liv som menneske og som leder. Bogen henvender sig til alle, der ønsker et nyt perspektiv på deres lederskab og har mod på forandring. Forfatteren har mange års erfaring med at rådgive mennesker og ledere på alle niveauer og har selv taget rejsen for at blive en integreret leder.

Forfatteren:

Eva Svane (født 1970) har en HD i strategi og ledelse og er transformator for ledere og organisationer. Har mere end 20 års erfaring fra erhvervslivet som leder og rådgiver indenfor forandringsledelse, organisationsudvikling og coaching og har et tæt samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

Eva Svane støtter mennesker, ledere og virksomheder til at opløse de blokeringer og kommunikationsforhindringer, som hæmmer flow, trivsel, forandringsparathed og integritet.

Eva Svane uddanner ledere og organisationer i integreret lederskab. Hun tilbyder skræddersyede forløb, uddannelser og 1:1 lederudvikling og holder gerne foredrag om at få sjælen med som en ligeværdig medspiller i sit lederskab og i sin organisation.

Salg af bogen

Her kan du købe bogen, og jeg sender straks en signeret udgave til dig.

Hvis du ønsker at købe mere end 5 eksemplarer til dig eller din virksomhed, så kontakt mig for et tilbud. 

Er du villig til at tage lederskab og skabe den forandring, du ønsker for dig selv, din virksomhed og for verden?

Så skriv dig op til mit nyhedsbrev. Du får løbende inspiration til dit arbejdsliv og lederskab samt indblik i de 7 nøgler, der låser op for at du kan opnå adgang til din indre sammenhængskraft og derved mestre tidens udfordringer.